dissabte, 20 d’abril del 2013

LA GIMCANA DELS FOLLETS

Bon dia a tots!!

Els follets durant aquests caus passats han fet un seguit de jocs per tal de poder aconseguir més pistes per entendre la folletada.
Han hagut de treballar molt dur...

El cau passat, van tenir la tasca de donar a conèixer el cau a tota la població de Castelldefels que es trobava a la plaça de l'església... cantar-li la cançó dels follets a diferents persones, aconseguir signatures després de explicar què és el cau, mostrar a diferents persones que s'ha de ficar i que no a una motxilla per anar de campaments, fer-se diferents fotos amb gent del carrer amb el foulard posat... i aquí teniu la mostra del GRAN equip de follets!








Mireu quins màquines!! Van aconseguir fer totes les proves i amb nota, van perdre les vergonyes durant una estona i van cantar... van fer tot el que va fer faltar per tal d'aconseguir el gran premi... els noms de diferents caus amb els que anirem a la folletada.. no som el únics! hi ha molts caus!

Però la cosa no acaba aquí, durant aquest cau hem continuat amb els grups de treball. Hem fet diferents proves també, però en aquest cas, en comptes de aconseguir que el poble ens conegués, teniem l'objectiu de treballar en equip, confiar els uns en els altres, anirà bé la cosa?

Doncs sí, el cau ha anat molt bé, hem aconseguit superar totes les proves i ens ho hem passat genial!

Han hagut de passar-se l'aigua del got l'un a l'altre sense que l'aigua caigués, estirar la corda, grimpar per la teranyina per aconseguir el foulard, agafar macarrons dins la farina, fer un recorregut sense que la espelma no s'apagui... i molts altres! aquí teniu algunes imatges.







 








Això es tot famílies!! esperem que us hagi agradat! Petons! fins al pròxima. :)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada