dilluns, 18 de febrer del 2013

ELS FOLLETS MARXEN EL CAP DE SETMANA

Bon diaaa a tothom!!!

Moltes gràcies a tothom per participar a la rua de carnestoltes, ens ho vam passar genial, molts bons moments!



No vam guanyar cap premi, però s'ha de dir que erem la festa dels carrers, tothom a ballar!!

Aquí tenim el diploma que ens va donar l'ajuntament per la nostra participació a la rua. Guapos més que guapos!!



Però la marxa no acaba aquí! Aquest cap de setmana del 16 i 17 de Febrer, la unitat de Follets del nostre agrupament ha marxat d'excursió tot el cap de setmana.

La unitat de Follets va sortir d'aquí dissabte al matí, van iniciar la marxa a les 9 del matí. Vam començar la caminada  poc a poc, amb les motxilles, els companys, cançons, somriures, aquests nens poden amb tot!!

Després d'una estona caminant va arribar el moment de parar a recuperar forces i menjar una mica, agafar energies per poder continuar amb la ruta.




I continuem amb la ruta fins arribar a l'Ermita de Sant Ramón, després d'hores de caminar i notar les cames cansades ho hem aconseguit! Hem arribat. Els primers esperen als últims animant-los amb cançons i crits d'ànims.
Parem una estona, deixem les motxilles, parem a dinar, tothom treu el tupper amb moltes ganes, ens ho mengem tot, juguem una estona i ens posem en marxa un altre cop direcció Viladecans, per arribar al cau, deixar tot, descansar i jugar encara més! I així va ser, vam arribar al cau, uns locals genials per dormir amb espai per jugar... i per recuperar totes les forces perdudes una bona sopa amb salsitxes i un iogurt de postre, ens posem pijames, expliquem un conte i tots a dormir, no aguantem més!

Aquí teniu totes les fotos de la sortida per a qui vulgui veure-les :) 
https://picasaweb.google.com/116713925884088675659/ErmitaSantRamonFollets2013 

Esperem que tothom s'ho hagi passat genial i ens veiem dissabte vinent!!!

Petons!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada