dijous, 17 de maig del 2012

Bon dia a tothom!

A un dia del nostre 30è aniversari estem tranquils perquè ho tenim tot preparat i organitzat, això amb molts nervis i desitjant que hi vingui molta gent!
Us volem tornar a explicar com funcionarà la bojeria de cap de setmana:

Divendres (nit de recors i FESTA!)

A les 19h començarà la nostra celebració i pujarà a l'escenari el nostre gran convidat en Joan Manetas, fundador (junt amb els seus companys) del primer agrupament escolta de Castelldefels fa aquest any 30 anys. Segur que les seves paraules i els seus records ens donen a tots encara més ganes de continuar avançant!
Després pujarà a l'escenari la nostra companya Vicky, que ha acompanyat l'agrupament Grimpamons des del seu inici, us interessa saber com vam nèixer els Grimpamons? Quatre anys plens d'aventures i històries que no et pots perdre!!!

Després dels moments emotius arriba un d'encara més emotiu per tots nosaltres! Com ja sabeu els caps del Grimpamons i juntament amb els joves i nens de l'agrupament hem gravat un CD molt personal. Aquest CD conté cadascuna de les cançons de les unitats a més a més del nostre ULELE i un reportatge sobre el nostre cau i el model educatiu de l'escoltisme que ha fet la Irene que val moooooolt la pena! A més a més també portarem la nostra Samarreta dissenyada per nostre company d'agrupament l'Albert que podeu adquirir també a les barres de tiquets!
Doncs tots els caps i claners pujarem a l'escenari a cantar 
la cançó dels Grimpamons que hem composat una mica entre tots! No cantem gaire bé però l'important és el detall no?

A partir de les 20h : CONCERTS!
I entre concert i concert : BATUKADA!

A més a més els grimpamons posem una barra de begudes i de menjar a preus més que populars!


Com ja sabeu, hem habilitat una sala per dormir tota la nit que obrirem a partir de les 00:00h i que obrirem i tancarem cada hora per a que la gente pugui entrar a dormir cada hora. En cas que vulgue quedar-vos s dormir envieu-nos un email a aegrimpamons@gmail.com o ens ho podeu dir el mateix dia a algun dels organitzadors. ( això si: sac i màrfega!)

DISSABTE (dia de jocs i bon menjar!)

Dissabte a les 10h del matí comença la super gimkana per tot el poble que hem preparat. La gimkana està destinada per a nens petits però que puguin realitzar proves i es pot iniciar per qualsevol d'aquests punts que a continuació us ensenyem:

- el Castell
-Plaça Juan XXIII
-Biblioteca
-Plaça de l'Estació
-Plaça de l'Ajuntament
-Parc de la Muntanyeta

Quan us incorporeal us donarem un cartel let i si aneu passant les proves us la marquem i cap a la següent!





13h BOTIFARRADA!!
A càrrec de la Unitat de Ietis de l'Agrupament! Vine i gaudeix d'un bon menjar!





15h Tallers i Jocs a la Muntanyeta!
Ja veureu ja quin jocs més originals i especials tenim preparats!! I els tallers? Voleu fer tallers divertits amb nosaltres? Endavant, després de dinar res millor que jugar!

17h Animació Infantil amb bona Música!
A càrrec de Silvia Marín, Jorge Gil i Montse López! Música Popular acompanyada tres grans músics i sobretot tres persones molttt divertides! A ballar i cantar tothom!!!

I Això és tot amics! Us esperem demà! I creueu tots els dits (fins i tot els dels peus) per a que no ens faci mal temps!!


Mil petons!

Caps de l'AE Grimpamons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada