dijous, 24 de maig del 2012

3Oè aniverari de l'Escoltisme a CASTELLDEFELS


 GRAN ESDEVENIMENT A CASTELLDEFELS!

















Des de bon matí els i les caps, els pares i mares i altres col·laboradors en aquest gran esdeveniment miràvem al cel desitjant que aquells núvols grisos desapareguessin. Finalment, ben entrada la tarda ja no hi eren i la música començava a sonar: procedent de les proves de so.

La barra d’entrepans i begudes llesta. Tothom amb la samarreta groga- responsables de la organització- i blava –aquells i aquelles que la van comprar.-
Com diu la cançó d’Obrint Pas: nervis a la panxa abans de començar.... les primeres cançons, les primeres emocions...
Al parc de la muntanyeta començava a arribar gent... nens, nenes, avis i àvies, pares i mares... amics, escoltes, antics membres de l’escoltisme a Castelldefels. I no podiem donar la benvinguda a l'aniversari dels 30 anys d'escoltisme a Castelldefels sense les paraules d'aquell home que fa 3o anys va decidir obrir un agrupament al nostre poble: Joan Manetes.

L’hora de sopar s’apropava i Clan es posava en marxa! Un de llom i formatge! FELICITAS AL GRAN EQUIP DE CLAN! Gràcies pel sopar! Entrepans deliciosos!
Els caps a la barra  i els músics a l’escenari! I entre grup i grup una gran batucada que ens va fer ballar a tots i totes!

La nit arribava i la festa continuava fins l’endemà!


Tota una jornada per als petits amb jocs gegants i amb una gimcana per Castelldefels!
... i després d’aquest mati de jocs una bona botifarrada organitzada pels IETIS! A qui agraïm la seva ajuda i el més important, els somriures de cadascú d’ells durant els dos dies que van ser-hi per ajudar i gaudir al 100%!

La tarda arribava de la mà de l’animació infantil, música per fer-nos moure tot el cos i acabar tots plegats en rotllana fent el que millor sabem: JUGAR, RIURE I GAUDIR! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada