dimecres, 11 d’abril del 2012

Llestos per les aventures: nosaltres som els LLOPS!

Després de tornar dels campaments de primavera d'enguany, els nens i nenes de la unitat de Llops de l'A.E.Grimpamons estan preparats per a compartir amb vosaltres totes les aventures viscudes durant aquests quatre dies de campaments... Voleu transportar-vos amb nosaltres al terreny de Santa Magdalena d'Ulldemolins per reviure amb nosaltres aquesta història, plena de màgia, extraterrestres i udols?

.
.
.
.  

El primer dia tot van ser emocions i nervis...!! Les dues hores d'autocar se'ns van fer força pesades, però ens vam poder mantenir distrets xerrant i cantant, superant també alguns marejos d'última hora!
En arribar al terreny de Santa Magdalena el primer que vam fer va ser muntar les nostres tendes i preparar tot el campament... 
Us presentem... el territori dels LLOPS!


A veure quin valent s'atreveix a entrar-hi!!
Després de tenir-ho tot ben muntat, vam començar a jugar tots plegats, però de sobte vam rebre la notícia de que la nit anterior es van escoltar un sorolls extranys i es van veure llums de colors que venien del turó que hi havia darrere l'ermita. Vam decidir anar a explorar i ressoldre aquest mistreri... Finalment, vam trobar escampats per la muntanya trossos d'una nau espacial! Una d'elles contenia una gravació de veu... era del General Necantor Trypanozoon! En ella ens explicava com la seva nau havia quedat estavellada sobre el territori d'Ulldemolins, i ens demanava ajuda per enviar uns documents molt importants cap a l'espai! Aquesta es va convertir, doncs, en la nostra missió durant els quatre dies de campaments.

Vam anar provant direrents maneres d'enviar el disquet que contenia la informació per als Mediambientins a l'espai... però no va ser gens fàcil... sempre ens sortia alguna cosa malament...!!
Al dia següent pel matí vam intentar fer uns estels, i tot i que ens van sortir prou bé, vam veure que no tenien la potència suficient com per volar fins l'espai...
 El segon dia vam marxar d'excursió... Podríem titular aquesta sortida amb alguna cosa semblant a "En busca de l'ermita perduda", ja podeu esbrinar què va passar pel títol... Tot i així, vam gaudir molt de les vistes, la bona companyia i les bromes dels caps per animar als enraderits en els moments més durs de la ruta. Després d'un bon dinar, molt divertit per cert, vam buscar un lloc ben alt per a realitzar el nostre segon experiment: crear un coet de vinagre i bicarbonat per enviar el disquet cap a l'espai. Però per desgràcia, tampoc va donar bons resultats...
Parada a Ulldemolins per menjar una taronja.
Intentem crear un coet que arribi a l'espai.
Finalment, l'última nit vam rebre la visita del Necantor Trypanozoon!! Ens va donar una pista per aconseguir complir la nostra missió: un alfabet que ens va ajudar a desxifrar una bombona que vam trobar amb la resta de peces de la nau... era un gas volador! amb ell vam poder inflar molts globus, lligar-los tots al disquet i deixar-los anar per a que voléssin fins l'espai! Aquest va ser el resultat:
Desxifrant els símbols de la bombona.

Ara estem a l'espera de saber si el disquet va poder arribar bé... Ho descobrirem el proper cau?? Us mantindrem informats!

I ara unes quantes fotografies per a que veieu els bons moments i les cares de felicitat que han quedat marcades en les nostres cares durant aquests quatre dies inoblidables!


La tenda de campanya... en mig de la muntanya...
Ja us podeu preparar, ens sentireu udolar.
Lestos per les aventures:
Nosaltres som els LLOPS! 

 AÚUUUUUUUUUUUUUUUU...!!

1 comentari: