diumenge, 15 de gener del 2012

Un nou trimestre; una nova aventura!

Ahir, dissabte 14 de gener de 2012, els Llops de l'A.E. Grimpamons ens vam reunir de nou, després de les vacances de Nadal i ben preparats per començar un nou trimestre.

Vàrem quedar als jardins del castell de Castelldefels. Allà vam llegir una carta que vam rebre, però no era del Bladimir! Era d'un personatge del que mai havíem sentit res, un nou individu que se'ns va presentar ahir: el General Necantor Trypanozoon. Es tracta d'un Mediambentí que treballa en el Departament d'Assumptes Externs de Seguretat Inter-Espacial, en el planeta Naturnolius. En el missatge ens deia que els Mediambientins ens donarien una altra oportunitat per continuar amb la nostra missió, però no sense avisar-nos de que a partir d'ara seran molt més estrictes amb nosaltres per a que treballem la disciplina i la responsabilitat. 

Després de llegir la carta, vam començar amb l'activitat que els caps van preparar. Ens vam dividir en dos equips, i havíem de trobar diferents objectes amagats pels jardins i portar-los fins el nostre cau. L'objectiu del joc era aconseguir el major nombre d'objectes possible, i per això podíem robar a l'altre equip tot el que tingués amagat al seu cau. Es tractava d'un joc estratègic, combinant l'atac amb la defensa, i el fet de pensar primer en anar eliminant als membres de l'equip contrari (pillant-los i guanyant-los a un duel del pedra-paper-tisores, del samurai, etc.) en comptes d'anar directament en atacar per robar els objectes. El joc va ser molt entretingut i divertit, tots els Llops vam estar corrents pels jardins i vam acabar força cansats de tant exercici.

Al final del cau va aparèixer la Vicky, que no havia estat durant tot el cau, per acomiadar-se de nosaltres i explicar als nens la seva marxa cap a Irlanda per treballar i estudiar anglès. Després de llegir-nos una tendre carta per explicar que ja no seria cap de Llops, ens va demanar un favor: ella té un hàmster, però no se'l pot emportar a Irlanda, i ens va demanar que cuidéssim d'ell fins que tornés. Molt emocionats, vàrem acceptar, pactant que cada setmana se l'emportaria un nen a casa seva per cuidar-lo fins el proper cau. A través d'un sorteig vàrem decidir qui seria el primer en endur-se l'animaló a casa, i l'afortunada va ser... la Sofia!!! 
Entre tots vam decidir un nom per al Grimpatolí... us presentem a aquest graciós hàmster anomenat VICKY!!

Després vam baixar cap al cau, i allà ens esperaven els pares i mares de la unitat, que ens van preparar un berenar deliciós!! 

Moltes gràcies a tots per aquesta entrada de trimestre!


A partir d'ara la unitat de Llops tindrà únicament tres caps: el Cj, l'Àlex i la Sònia. Avui la Vicky ha marxat cap a Irlanda durant una temporada. Li desitgem molta sort en aquesta experiència que ben segur li aportarà moltíssimes coses bones, i l'esperem amb els braços ben oberts fins que torni aquí per marxar de campaments d'estiu amb nosaltres! Molta sort, Vicky!

2 comentaris:

  1. GUAUU LLOPS!
    Vigileu amb aquest Mediambientí, deu ser molt estricte!
    Jo des d'aquí intentaré fer bones accions per preservar el planeta i ajudar-vos amb la missió dels Escollits!!

    Espero que la VICKY estigui bé, segur que vosaltres sabreu cuidar-la genial!
    petonetss a tots i totess!

    AUUUUUUUUUUUU!

    ResponElimina
  2. ESTIC ESPERANT UNA NOVA ACTUALITZACIÓ :)

    ResponElimina