dimecres, 12 d’octubre del 2011

Els FOLLETS ja són una realitat més a l'agrupament!

        El passat cap de setmana del dissabte 8 al diumenge 9 d’octubre la unitat de follets, encapçalats pels seus 5 caps, van fer camí cap a l’Espluga del Francolí. Tots llevant-se ben i ben d’hora i sent un equip imparable van sortir de l’estació de Castelldefels amb tot l’agrupament en la que seria la seva primera sortida de passos.

       Els petits follets, una mica adormits, van arribar al parc de l’Espanya Industrial al costat de l’Estació de Sants. Per prendre forces van fer un petit mos. Allà van rebre un escrit del seu nou company d’aventures, el Follet Picarol. Els explicava un seguit de fets i els hi feia entrega a cadascun d’ells un picarol personalitzat, amb el que estarien lliures de les malifetes del follet Fosc, el seu nou arxienemic.




       Tots amb el seu picarol i anant amb molt de compte de no trobar-se al “follet negre”, com així li deien, varen fer cap ara ja sí a l’Espluga del Francolí, on varen dinar en un gran camp amb totes les unitats i més tard van començar la “petita ruta” que sense gaire pes van fer per arribar a l’alberg.

       Ja entrats a la tarda van aprendre el seu nou cant, ja que els follets s’identifiquen cantant entre ells, tal i com ho fan els altres animals amb els seus sons.
La cançó que tant èxit va causar és la següent:

Dins dels boscos, viuen els follets
No tothom els pot veure,
Has de creure en ells!
Estan entre nosaltres, saben els secrets.
Ells ens ajuden, a sempre ser valents.

Són follets dins del bosc,
Els pots veure dins el teu cor.
Són amics d’arreu del món
De tots els nens dels Grimpamons.

Tots són màgics, són molt bons amics
Descobreix un nou món
Que està per construir!
Si estem prou units i no fem vas a la por,
Res ens atura per cantar ben fort:

Són follets dins del bosc,
Els pots veure dins el teu cor.
Són amics d’arreu del món
De tots els nens dels Grimpamons.

       Després d’aquest tendre moment van fer una activitat per conèixer a l’agrupament i tots els seus components. Tot seguit van sopar al gran menjador on hi van cabre (tirant a l’alça) centenar de nens i nenes que van ser part de passos. A aquestes hores ja se’ls hi tancaven els ulls a la majoria dels follets...


...

      Però no oblidem com tot això va començar el passat 1 d'octubre de 2011, per aquest seguit de valents i valentes.

     Desprès de la carta que varen rebre, on deia ser ells l’equip escollits. Van reunir-se als jardins del castell, on van passar un seguit de proves que van superar tots amb èxit, per saber si hi havia algun impostor. Un cop tots fitxats pels 5 caps de follets, van fer uns jocs per conèixer-se i perdre la vergonya els uns amb els altres.

     I en aquell moment, quan tots estaven concentrats en el joc, varen veure la presència d’un ésser verd que produïa uns sorolls màgics. 
Sigil·losament van apropar-se on va deixar aquest personatge peculiar unes pistes que els hi durien a un missatge que més tard van esbrinar.


Com molts sospitaven es tractava d’en Picarol el qui els va reunir a tots...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada