dijous, 22 de setembre del 2011

Sortida de Consell a Can Lluçà

La cohesió al Consell és molt important. Per això els Caps van fer, el passat cap de setmana, la primera sortida de Consell del curs. 


Dividits en tres grups i durant dos dies, van posar èmfasi en el respecte mutu, l’esforç i el treball en equip, valors molt importants de la filosofia escolta que ajudaran al millor funcionament de l’Agrupament.  



Cada equip es va encarregar d’un àpat (sopar, esmorzar i dinar) i va comprar-lo i cuinar-lo per tots, a més de preparar una activitat per a tot el grup. Les rutes també les van fer separats per diferents punts del Garraf. Tot organitzat pels Antics (Albert, Esteve i JR) i el Josep Maria, coordinador de Clan.


L’equip de l’Àlex, l’Anna i l’Albert, que va sortir d’Olesa, va tenir un bon viatge, tot i passar pel mig d’un camp de tir, ja que uns amables turistes els van portar en cotxe durant un bon tros de la seva ruta. El camí més fàcil era el que començava des de Begues, però l’equip format per la Neus, la Vicky, la Jani i la Irene va tenir alguns problemes d’orientació i va acabar donant una bona volta pel Garraf. L’últim equip, integrat per la Sònia, la Rosi, la Dede i la Laura, va sortir directament des de Castelldefels i va arribar a l'hora sense cotxe i sense gaires problemes. 

La destinació i el lloc per dormir plegats era Can Lluçà. Durant la tarda es van realitzar les diverses activitats conjuntes que havia preparat cada equip i després de sopar aquelles que els hi van preparar els Antics. Malgrat l'amenaça de pluja van dormir al ras. El dia següent va estar dedicat a ultimar els detalls sobre el nou curs i la sortida de passos.


Trobareu fotos en aquest àlbum Picasa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada