diumenge, 6 de febrer del 2011

Sortida Llops - De Garraf a Can Lluçà, pel Coster de la Fita (AE Grimpamons - 05/02/2011)

Ahir dissabte, 5 de febrer, la unitat de Llops va voler fer una sortida matinal per fer una mica de cames per la muntanya, però l'acció prèvia d'una maquinària pesada de les pedreres va truncar l'assoliment del nostre objectiu.

La ruta prevista era de Garraf a Can Lluçà, pel Coster de la Fita, un camí marcat amb els senyals de GR perquè forma part del GR-92.


La unitat va arribar al poble del Garraf en tren des de Castelldefels, i va enfilar el camí sense cap indicació d'allò que es trobarien a mig camí.

La primera sorpresa:
algú ens estava esperant
i estaven amagats fent-nos fotos.

Varem esmorzar al capdamunt del Castellet del Garraf i varem retornar al camí de pujada.


Donada la dificultat i perillositat del pas, els caps van decidir tornar enrere i buscar un espai on poder passar una estona jugant i fent les proves del joc de pistes preparat.


Una bona estona jugant i fent activitats per aconseguir un seguit de missatges xifrats que els llops van resoldre i ja saben quina serà la seva disfressa de Carnestoltes.

Jugant a "Bordó"

Un cop acabada la dinàmica preparada varem desfer el mig-camí fet, per anar a buscar novament el tren per tornar a casa.

Trobareu la resta de fotos en aquest àlbum-web del Picasa.

Nota: hem fet arribar una queixa sobre el mal estat del camí al director del Parc Natural del Garraf, Sr. Llacuna (Xarxa de Parcs, Diputació de Barcelona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada