divendres, 22 de gener del 2010

Valoració del 1r trimestre

La unitat de Clan de l'AE Grimpamons continua la seva marxa i ja ha iniciat el 2n semestre, fent un parell de caus (dissabtes 9 i 16 de gener de 2010); i hem aprofitat les reunions per fer valoració del primer trimestre.

Actualment, la unitat està formada per 14 joves (10 noies i 4 noies), d'edats compreses entre 16 i 18 anys, molt motivats i amb una participació molt activa. L'assistència als caus és bastant elevada, mentre que no tan a les sortides. El grup ha crescut amb noves incorporacions, però encara podria (i hauria) intentar créixer una mica més.

Els coordinadors han valorat també molt l'esforç fet, i estan molt satisfets de les fites assolides, però han advertit a la unitat que fins ara han fet més de caps que de coordinadors, i que en els propers trimestres la unitat pugui funcionar amb més autonomia. També han comentat que els equips encara no acaben de funcionar, tot i què hi ha tasques com ara l'equip econòmic que ha fet accions formatives molt enfocades a conèixer les necessitats i possibilitats de la seva funció, com ara portar al dia els comptes per poder-los ensenyar a la unitat en tot moment. Caldrà que la resta d'equips també vagin fent aquestes immersions formatives.

El resum de les activitats desenvolupades al llarg del primer trimestre han estat les següents:
  • Caus: 7
  • Manteniment cau: 2
  • Sortida d'un dia: 2 (AGO a Torredembarra i Marxa pel PN Garraf)
  • Sortida de dos dies: 2 (Sortida de passos a Cabrera de Mar i Sopar 35è aniversari EC)
  • Activitats: 2 (Castanyada i Gimkana de la Festa Major d'Hivern a Castelldefels)
En resum, claners i coordinadors estem molt satisfets de la feina desenvolupada. Ara cal que les noves fites proposades pel 2n i 3r trimestre puguin ser també assolides.

1 comentari: